Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Project Big Picture slopas; Greenwood nästa Golden Boy-vinnare?

I dagens nyhetssvep får ni först och främst läsa om att Project Big Picture slopas. Vidare har Mason Greenwood listats på topp 20 till Golden Boy-priset.

Avslutningsvis hittar vi tre spelare som tagits ut till Wales landslag på damsidan.

Project Big Picture slopas

Vi har under några dagars tid rapporterat om Project Big Picture. Vill ni sätta er in mer i vad det handlar/handlade om kan ni göra det i vår första artikel i ämnet genom att klicka här. Hur som helst har förslaget röstats ner, och alla 20 Premier League klubbar kommer att arbeta tillsammans för att hitta en ”strategisk plan för framtida strukturer och finansiering av den engelska fotbollen”, vilket Premier League skriver i uttalande.

Greenwood listad för meriterande pris

Mason Greenwood har blivit kortlistad till Golden Boy-priset. Detta tillsammans med andra stortalanget ute i Europa som till exempel Erling Braut Haaland, Jadon Sancho och Alphonso Davies. Hela listan kan ni se nedan.

Den senaste United-spelaren som vann priset var Anthony Martial, som gjorde det hösten 2015.

Pellistri på plats

Nyförvärvet Facundo Pellistri är till sist på plats på Uniteds träningsanläggning Carrington. Vill ni läsa vår översatta frågestund med 18-åringen är det bara att klicka här.

Trippelt United i EM-kvaltrupp

Uniteds Hayley Ladd, Chloe Williams och Carrie Jones (de två sista i klubbens U21-lag) har tagits ut till Wales EM-kvaltrupp. De kommande matcherna spelas den 22 och 27 oktober.