Spelarbetyg: West Bromwich Albion – Manchester United 1-1

Vi tvingas konstatera ytterligare en besvikelse mot ett bottenlag, och United har nu bara andraplatsen i ligan på målskillnad före Leicester City, samtidigt som distansen till Manchester City med all säkerhet kommer växa när de vunnit sin hängmatch.

Överlag var det en oerhört svag insats från United under söndagen, mer eller mindre från försvar till anfall och start till mål, med vissa undantag så klart.

David de Gea: 7

Kan inte direkt lastas för målet, att han skall ut och plocka inlägget när mittbackarna egentligen skall ha koll tycker jag är lite väl magstarkt, även om han så klart skulle kunna göra det. I den andra halvleken tvingas han till ett par fina räddningar, och räddar därmed till viss del en poäng.

Aaron Wan-Bissaka: 6

Tog sig ofta fram i banan, men slutprodukten saknades för Wan-Bissaka precis som för resten av United. Bra defensivt.

Victor Lindelöf: 5

Lyckas med bedriften att göra ett misstag samtidigt som han skall ha frispark vid WBA:s mål. För ja, frispark skall han ha, samtidigt så kan han med ett bättre och mer proaktivt agerande ta sig ur situationen redan innan den händer. Resten av matchen är han för det mesta okej, samtidigt så tilläts WBA skapa lite för många lägen för att det skulle vara helt bekvämt.

Harry Maguire: 5

Fixade en straff som sedan togs bort då VAR uppmärksammade att kontakten tydligen inte var rejäl nog (nej, offsiden hade inget med beslutet att göra). Defensivt blandande och gav Maguire, och det är inte ett god egenskap hos en mittback.

Luke Shaw: 7

En assist. Bästa Unitedspelare för dagen enligt mig, och stod också för framspelningen till Uniteds mål. Ständigt aktiv och letar lösningar.

Scott McTominay: 5

Borde kanske ha ett något högre betyg än Fred, samtidigt så känner jag inte att Scott nådde upp till godkänt. Hade stora problem med positionsspelet tidigt, och bidrog inte mycket nog framåt heller, förutom under en kortare period i början av andra halvlek.

Fred: 5

Utbytt 79. Det blev inte Freds match detta. Kreativiteten som ofta varit ett problem saknades helt idag, och hans bollvinstförmåga var inte heller på hans vanliga nivå.

Marcus Rashford: 5

Begränsades av att spela till höger, och då stod han ändå för att par av de mest intressanta inläggen idag. Det blev inte heller sista 25 när han fick gå över till vänster. Skulle behöva vila?

Bruno Fernandes: 6

Ett mål. Frustrerad större delen av matchen kändes det som, och hade blivit underkänd om det inte var för hans fina volley som gav kvitteringen.

Anthony Martial: 4

Utbytt 66. Är inte bra nog för att spela fotboll i Manchester United i nuläget. Problemet, som ni ser med de andra offensiva spelarna, är ju att många andra underpresterar med.

Edinson Cavani: 5

Var var Edinson Cavani idag egentligen? Inte var han på plats när inspelen kom, och särdeles delaktig i spelet var han inte heller. Förhoppningsvis ett olycksfall i arbetet detta.