Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Uppskjutet för U23 också
Ingen match mot Chelsea imorgon

Manchester United och Chelsea har kommit överens om att skjuta upp U23-matchen mellan klubbarna. Det var tänkt att lagen skulle mötas i Premier League 2 på fredagskvällen men nu blir matchen alltså framflyttad, till ett ännu inte bekräftat datum.

Det föreligger ingen känd smitta i något av lagen. Men till följd av det covidutbrott som har drabbat Uniteds a-lag kom klubbarna överens om att skjuta på matchen.

”Beslutet har fattats som en säkerhetsåtgärd för att prioritera hälsa och säkerhet för båda lagen,” skriver United i ett uttalande.

Därmed är det nu jullov för Uniteds U23.

Juniorlaget har en schemalagd cupmatch mot West Brom på lördag. Hittills har vi inte hört något annat än att den ska spelas, men det kan förstås ändras. Blir det match får vi hoppas att MUTV visar den, då det har blivit en lucka i tablån efter den uppskjutna a-lagsmatchen mot Brighton.

(Egentligen skulle juniorerna ha spelat en ligamatch mot Sunderland på lördag, men den sköts upp för att ge plats för matchen mot West Brom. Den matchen blev i höstas uppskjuten på grund av vattensjuk plan.)

Damlaget ska på söndag spela mot Aston Villa. Per nu ser det ut som att den matchen kommer att spelas som planerat. I så fall ska den enligt tablån visas på MUTV, även här i Sverige.