Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitednyheter
Inställd match mot Brighton!

Covidläget i Premier League tycks bli allt värre. Nyligen fick vi beskedet att lördagens match mot Brighton skjuts upp. 

Manchester United uttalar sig och bekräftar alltså att matchen mot Brighton på lördag är inställd. Matchen kommer att senareläggas och vi återkommer med besked om datum. Uttalandet tar fasta på att hälsan för spelare och ledare går först. Beslutet togs av Premier League och baseras på dialog med medicinska rådgivare.

Träningsanläggningen Carrington kommer att vara stängd för all träning på kort sikt. Klubben uttrycker att de är ledsna för alla fans som sett fram emot fotboll.

Det är uppenbarligen en stor andel i truppen som är smittade och även Brighton är drabbat. Enligt Simon Stone är det så illa för United att endast nio spelare fanns tillgängliga inför Brentford-matchen i tisdags och sju inför lördagens match mot Brighton. Klubben hoppas på att situationen lugnar sig inför mötet med Newcastle den 27 december.