Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Mittfältaren signerar långtidskontrakt
Charlie Savage kvar i Manchester United till 2025

Manchester United bekräftar på torsdagen att Charlie Savage har signerat ett nytt kontrakt. Mittfältarens nya avtal gäller till sommaren 2025, med option på ytterligare ett år.

Savage, som fyllde 19 år tidigare i maj, har under säsongen varit en av de som har fått mest speltid i Uniteds U23. I december fick han göra a-lagsdebut, med ett kort inhopp i Champions League-matchen mot Young Boys.

“Ett fantastiskt sätt att avsluta en otrolig säsong,” skriver Savage på Twitter. “Jag är jätteglad att signera ett långtidskontrakt med den här speciella klubben.”

United bjöd inte på några citat när nyheten offentliggjordes på klubbens hemsida. I samband med kontraktsskrivandet fotograferades Savage tillsammans med Nick Cox (akademichef) och Darren Fletcher (teknisk direktör). Återstår att se om Savage fortsätter i Uniteds U23 nästa säsong eller om han försvinner iväg på lån.

Vi gratulerar Charlie Savage till det nya kontraktet!