Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Melbourne Victory - Manchester United
Inga större förändringar – De Gea och Varane utanför truppen

Manchester United befinner sig nu i Australien, där man ska spela tre matcher framöver. Idag ställs man mot värden i form av Melbourne Victory och vad gäller Erik ten Hags startelva kan vi konstatera att det blir mestadels likadant som senast mot Liverpool. Det mest anmärkningsvärda är att Raphaël Varane och David De Gea utgår från truppen. 

Heaton
Dalot, Lindelöf, Maguire, Shaw
McTominay, Fred
Sancho, Fernandes, Elanga
Martial

Avbytare: Kovár, Bishop, Bailly, Malacia, Amad, Telles, Pellistri, Wan-Bissaka, Van de Beek, Laird, Chong, Hannibal, Fish, Garnacho, Savage, Iqbal, Rashford

Frånvaro: Garner, Tuanzebe, De Gea, Varane

Vi ser att det blir några förändringar från senast i startelvan. Varane och De Gea är borta helt, antagligen med skadekänningar. Förhoppningsvis inget allvarligare. Rashford utgår också men sätter sig på bänken.

Melbournes lag

Fortsätt i rätt riktning, men minska misstagen