Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagen efter: Manchester United - Burnley 2-0
Behaglig vinst och avancemang i ligacupen

Det blev en ganska behaglig seger när Manchester United åter beträdde gräset på Old Trafford. Burnley städades av med 2-0 även om det bländande spelet uteblev. Casemiro vikarierade som mittback och Dubravka fick chansen i målet. Det blev varken inga riktiga toppar eller dalar men en bra återstart inför den betydligt viktigare matchen i Premier League nästa vecka. 

Chansen att vinna ligacupen kvarstår alltså och vilka som väntas i nästa omgång blir klart senare ikväll.

 

Höjdpunkter

Höjdpunkter från matchen kan ses på Uniteds officiella hemsida.

 

Ten Hags presskonferens

Ten Hag var ganska nöjd efter matchen mot Burnley. Han kommenterade Rashfords goda form och målet han gjorde. Han kommenterade också svårigheterna att komma tillbaka efter fem veckor och hitta rytmen, men var nöjd med laget och att de följde principerna. Han erkände att laget gjorde en del misstag och gav chanser till Burnley, något som måste städas bort inför matchen mot Nottingham.

Ten Hag fick också frågor om Aron Wan-Bissaka som han var nöjd med i matchen mot Burnley. “Aron har definitivt en framtid här, hans form och framträdanden blir allt bättre, han gjorde en fin assist och jag är nöjd med hans insats”.

Frågor om Ronaldo ville Ten Hag inte ha utan menade att han redan svarat på dem i Spanien. Ten Hag: “Vi ser nu framåt”.

 

Andra reaktioner

 

Mer om matchen

En klassisk dag på jobbet, trots det långa uppehållet