Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Långtidsfrånvaro väntar för Christian Eriksen

Manchester United kommer att tvingas klara sig utan den danska mittfältaren Christian Eriksen de kommande månaderna.

Det var i FA-cupmatchen mot Reading som Eriksen blev skadad efter en ful tackling av Andy Carroll, i en aktion som tvivelsutan kändes ämnad för att skada. Den usla domaren Darren England tyckte emellertid att Carrolls aktion inte ens berättigade en varning. Vidrigt av anfallaren och skandalöst av domaren.

United noterar att undersökningarna av Eriksen fortfarande pågår. Den initiala bedömningen är emellertid att fotskadan kommer behöva ungefär tre månader för att läka. Först i slutet av april eller i början av maj förväntas Eriksen kunna vara tillbaka i spel.

Vi hoppas på en lyckad rehabilitering och en snabb återkomst för Christian Eriksen!