Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Det blir fyra år till med Luke Shaw

Manchester United bekräftar på tisdagen att vänsterbacken Luke Shaw har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Avtalet sträcker sig över säsongen 2026/27.

Shaw blev Unitedspelare sommaren 2014. Sedan dess har han gjort 249 matcher för klubben. Han har bidragit med 4 mål och 26 assists.

Luke Shaw säger:

För nio år sedan skrev jag på för den här otroliga klubben och jag är jätteglad att förlänga min tid här. Jag har växt otroligt sedan jag kom till Manchester för en massa år sedan, både som person och spelare. Jag vet vad som krävs för att nå framgång i en sådan här klubb.

Vi är i början av vår resa med managern och hans ledarstab. Vi har redan varit framgångsrika den här säsongen men vi vill ha mycket mer. Det finns en stor möjlighet att skapa något speciellt här, och jag kommer att göra allt för att vara en del av det.

John Murtough, fotbollschef, säger:

Luke är en otroligt viktig spelare i truppen och han har växt ut till en av de bästa försvararna i världen. Han har varit i klubben i nästan ett decennium och förstår förväntningarna på framgång, och det hårda arbete, den hängivenhet och den höga standard som krävs för att uppnå det.

Han har adderat ledarskap till hans övriga enastående egenskaper och vi ser fram emot att se honom i Manchester United-tröjan åren som kommer.

Vi gratulerar Luke Shaw till det nya kontraktet!

Luke Shaw