Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Manchester United - Brighton & Hove Albion
Bästa laget ska ta oss till vår första final

Manchester United ska idag ta sig an Brighton & Hove Albion i FA-cupsemifinal. En stor match, men det är mot ett sämre lag och dessutom har United hemmaplansfördel. Man ska aldrig ta ut segrar i förskott, men nog luktar det final.

Matchen sänds på Viaplay med avspark 18.15 ikväll. 

Earps
Batlle, Le Tissier, Turner, Blundell
Ladd, Zelem
García, Toone, Galton
Russo

Det notabla i Uniteds startelva är att det idag blir Lucía García som får chansen som högerytter. På övriga tio positioner tycks spelarnas namn vara inristade i sten.

Brightons lag

Brighton har ny manager men gör trots det bara en förändring i startelvan jämfört med senast. Detta Elisabeth Terland går in i laget på Megan Connollys bekostnad. Månne öppnar det för en ny formation (4-5-1 istället för 5-4-1, kanske), då Terland är en betydligt offensivare spelare än Connolly.

Införläsning

Toppen mot botten i vår största match hittills