Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: Sevilla - Manchester United
Marcus Rashford en del av resesällskapet

Erik ten Hag tar med sig 21 spelare till Sevilla för morgondagens returmatch i Europa League-kvartsfinalen. Efter 2-2 på Old Trafford behöver United en seger i Spanien för avancemang. Förutsättningarna för det ser på onsdagen bättre ut än de gjorde för någon dag sedan. Detta då Uniteds trupp förstärks av spelare som återvänder från skador.

Vi fick en antydan om det tidigare idag, då Tyrell Malacia, Marcus Rashford, Marcel Sabitzer och Luke Shaw deltog på den öppna träningen. De fyra spelarna är alla med i truppen som reser till Sevilla. Mest glädjande är förstås att Rashford är tillbaka efter sin korta skadefrånvaro. Indikationen när han klev av mot Everton var en längre frånvaro men det ser ut som att han är spelklar redan efter två matcher vid sidlinjen.

Scott McTominay är emellertid inte tillgänglig. United skriver att mittfältaren förväntas missa ytterligare några matcher.

Målvakter: De Gea, Butland, Vítek
Försvarare: Dalot, Lindelöf, Maguire, Malacia, Shaw, Wan-Bissaka
Mittfältare: Casemiro, Eriksen, Fred, Iqbal, Sabitzer
Anfallare: Antony, Elanga, Martial, Pellistri, Rashford, Sancho, Weghorst