Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Manchester United - Tottenham Hotspur
Boe Risa ersätter lagkapten Zelem

Idag kommer Tottenham Hotspur på besök till Leigh Sports Village för att göra upp med Manchester United. Det bör rimligen bli en svår nöt för gästerna att knäcka, då United för tillfället radar upp segrar. Idag får Marc Skinner klara sig utan sin lagkapten Katie Zelem, men i övrigt är laget så gott som intakt. 

Matchen visas på Viaplay med avsparkstid 13.30. 

Manchester Uniteds lag

Skinner tvingas alltså till en förändring då Zelem är avstängd. På hennes plats kliver inte helt oväntat Vilde Boe Risa in. Vi noterar även att Aiofe Mannion ger plats åt Millie Turner i mittförsvaret.

Vikarierande lagkapten är för dagen Hayley Ladd.

Tottenhams lag

Införläsning

Ett knackigt men svårläst Spurs gästar – United måste visa vilka som bestämmer

Res med oss till Manchester!