Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Transferfönstret nu öppet / Träningsmatch bekräftad / Norrman stannar i United

I dagens nyhetssvep rapporterar vi bland annat att transferfönstret nu är öppet, United skall spela en till träningsmatch, Martial bör vara redo för försäsongen och en viss norsk ser ut att kunna slå sig in i truppen under sommaren. 

Transferfönstret nu öppet

Sommarens transferfönster är nu officiellt öppet och klubbar kan börja handla med varandra. Transferfönstret kommer vara öppet tills den första september. Vilka hoppas du att United värvar in under sommaren?

United VS Athletic Club

I gårdagens svep rapporterade vi att det ryktades om ytterligare en träningsmatch, nu är denna officiell och kommer att spelas i Dublin den sjätte augusti. Motståndet kommer Athletic Club stå för som denna säsongen slutade på en åttonde plats i LaLiga. En rolig fakta som de flesta av er säkert vet är att Athletic Club endast spelar med spelare från deras lokala region, Baskien. Man skulle kunna tro att detta har medfört att de har varit ett historiskt svagt lag men faktum är att de är ett av endast tre lag som aldrig har åkt ur LaLiga.

Denna träningsmatch bör vara en av de absolut sista matcherna United spelar innan säsongen startar den tolfte augusti, under morgondagen (torsdag) släpper Premier League nästa säsongs schema  klockan 10:00 och vi kommer få få veta vilka som blir våra motståndare i premiären.

Isak Hansen-Aarøen får inte lämna

Den unge talangen Isak Hansen-Aarøen tillåts inte lämna United under sommaren för att spela U-19 EM med Norge. Detta kan tolkas som att Hansen kommer få chansen under försäsongen och att ten Hag har som mål att integrera den unge norrmannen in i A-lags truppen. Hansen är född år 2004 och kom till United från Tromsø år 2020. Våra nordiska grannar fortsätter att producera högkalibriga fotbollspelare, kul för dem…

Anthony Martial redo för försäsongen

James Ducker rapporterar att Anthony Martial ser ut att vara tillbaka från sin skada till försäsongen. Ducker rapporterar även att fransmannens framtid är komplicerad, om Martial skulle säljas så skulle han behövas ersättas samtidigt som hans dåliga form, höga lön samt hans skadehistorik gör det osanolikt att United skulle få en hög transfersumma för honom.

Harry Amass på radarn

Det har länge (sedan april) ryktats om att United skall vara sugna på att införskaffa sig Harry Amass. Harry vem? säger du, Ingen aning svarar jag, men låt oss lära oss tillsammans.

Harry Amass är född år 2007, det innebär alltså att han iår skulle gått ur grundskolan om han bodde i Sverige. Harry Amass spelar som vänsterback och kommer senast från Watfords akademi, han har alltså inte gjort några A-lags matcher för Watford. Nu har Amass kontrakt gått ut och en hel drös Premier League lag sägs vara sugna på att ta in honom i sin akademi. United sägs vara hoppfulla om att kunna norpa åt sig den unge Harry men generellt beskrivs Uniteds  förhållande till talanger vara att de endast vill signa topp talanger och att de ofta är väldigt försiktiga. Amass största bedrift är att han har spelat för det Engelska U-16 landslaget och han ses som ett stort framtidsnamn.

Res med oss till Manchester!