Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Real Madrid
Debut för Onana i Unitedtröjan

Matcherna duggar tätt borta i staterna. Om en stund är det dags för möte med Real Madrid i Houston, och det är naturligtvis ett mer etablerat lag vi får se nu jämfört med ett dygn sedan när ungdomarna ställdes mot Wrexham. En debutant mellan stolparna bland annat…

Onana

Wan-Bissaka Varane Martinez Shaw

Casemiro Mainoo

Mount Fernandes Garnacho

Rashford

Manchester Uniteds lag

Starkast möjliga lag (?) ställs på planen av Erik ten Hag och kanske mest noterbart är att André Onana gör debut mellan stolarna. Spännande!

Att Kobbie Mainoo och Alejandro Garnacho spelar från start är givetvis också väldigt roligt. Det skickar också en ganska tydlig signal om att vår manager tror extra mycket på duon. Framför allt ska det bli intressant att se Mainoo med och mot två av världens bästa mittfältare i Casemiro och Luka Modric.

Real Madrids lag

Införläsning

Gigantmöte i hårda Texas