Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Crystal Palace
Amrabat, Maguire och Mount i startelvan

Manchester United ska spela cupmatch. Som vi har lärt oss betyder det att Manchester United har hemmaplan. Crystal Palace står för motståndet när United går in i Ligacupen (Palace däremot går inte in i cupen, det gjorde de i omgång 2, som straff för att de var sämre än Aston Villa förra säsongen).

Onana
Amrabat, Maguire, Varane, Dalot
Casemiro, Mount
Pellistri, Hannibal, Garnacho
Martial

Erik ten Hag roterar, för att vara Erik ten Hag, extremt mycket. Det betyder att Sofyan Amrabat gör sin första match från start som Unitedspelare. Givet övriga spelare i startelvan förmodar vi att marockanen spelar ytterback. Idag får han förmodligen röra bollen också, något han inte fick i lördags.

När Amrabat hoppade in mot Burnley blev han Uniteds första marockanska spelare. Vi får emellertid vänta ytterligare på vår första turk. Altay Bayindir blir kvar på bänken och André Onana fortsätter i mål.

I mittförsvaret gör Harry Maguire, tillbaka från kort skadefrånvaro, sin första start för säsongen.

Tillbaka i elvan efter längre skadefrånvaro Raphaël Varane (som gjorde comeback som inhoppare senast) och Mason Mount.

Vi noterar att Victor Lindelöf, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund och Marcus Rashford roteras till bänken.

Sergio Reguilón är inte med i matchtruppen. Även Scott McTominay och Christian Eriksen saknas bland de som var med i truppen mot Burnley. Givet att Donny van de Beek och Tom Heaton är med i truppen kan det antas att Reguilón, McTominay och Eriksen är indisponibla.

Crystal Palace

Vi noterar att den före detta Unitedmålvakten Dean Henderson debuterar för Crystal Palace. Därmed blir det bänken för den tidigare Manchester United-målvakten Sam Johnstone.

Införläsning

Titelförsvaret börjar på Old Trafford