Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Casemiro blir borta flera veckor

Manchester Uniteds brasilianska mittfältare Casemiro klev av skadad efter en halvlek, när United i onsdags förlorade mot Newcastle i Ligacupen. United har nu bekräftat att det handlar om en hamstringsskada och att rehabiliteringen kommer att ta flera veckor.

Casemiro skadade foten under landslagsuppehållet i oktober men nu är det alltså tal om en ny skada.

Som vanligt är United kryptiska gällande rehabiliteringstiden. På klubbens hemsida står att läsa att han “blir borta flera veckor” och att skadan kommer “hålla honom ute i ett antal veckor”. Gissningsvis betyder det att han som tidigast kan vara tillbaka i spel i slutet av november men det skulle kunna vara tal om comeback först under andra halvan av december.