Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
En månad för Eriksen, Hojlund kan vara tillbaka i november

Den danska duon Christian Eriksen och Rasmus Hojlund klev av skadade när Manchester United i lördags besegrade Luton Town i Premier League. Tidigare idag bekräftades att de båda missar Danmarks landskamper. Nu har United bekräftat att Eriksen blir borta en månad. Nyheterna är bättre gällande Hojlund, som kan vara tillbaka i spel den här månaden.

För Eriksen rör det sig om en knäskada. Med en månads rehabiliteringstid skulle han i bästa fall kunna vara tillbaka till den avslutande gruppspelsmatchen i Champions League. United möter Bayern München den 12 december. Därefter har vi bortamatch mot Liverpool i ligan. Minst en handfull matcher lär han missa.

Hojlund har en muskelbristning. “Förhoppningen är att han kan vara tillbaka i slutet av november,” skriver United. Efter landslagsuppehållet väntar en bortamatch mot Everton. Sedan reser United till Turkiet för Champions League-spel mot Galatasaray. Stämmer Uniteds prognos ska Hojlund vara tillbaka till någon av de matcherna, för därefter är det december.

Res med oss till Manchester!