Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Månadens bästa / Geyse till semifinal / Stadsrivalen väntar i cupfinal för U18

Dagens Unitedsvep täcker alla månadens prisvinnare för de bästa prestationerna i februari inom klubben. I övrigt så kan vi rapportera att Geyse tagit sig till semifinal i Gold Cup med sitt Brasilien samt att U18 laget ska möta Manchester City i cupfinal.

Månadens bästa

Månadspriserna för bästa spelare herr/dam samt snyggaste målet har röstats fram för februari månad.

Rasmus Höjlund

Vår stekhete danska striker har vunnit priset som månadens spelare i februari för sina fem mål på fyra matcher. Vi ser fram emot att få se Rasmus tillbaka på planen snart.

Nikita Parris

På damsidan så har Nikita Parris vunnit pris som bästa spelare för den gångna månaden med sina två mål på tre matcher.

Kobbie Mainoo

Kobbie Mainoo är den självklara vinnaren för månadens mål i februari för sitt magiska avgörande på Molineux. Sån kyla hos en så pass ung spelare skojar man inte bort!

Geyse till semifinal

Geyses Brasilien är vidare till semifinalen av Gold Cup efter att Argentina besegrats med hela 5-1. Geyse blev inbytt i den 64:e matchminuten.

Stadsrivalerna väntar i U18 PL Cup finalen

Igår så stod det klart att Manchester United U18 ska spela cupfinal i U18 Premier League Cup efter en bekväm 5-0 seger över Crystal Palace U18 i semifinalen. Samma dag så säkrade stadsrivalerna Manchester City den andra finalplatsen efter att ha besegrat Leicester City.

Ni kan läsa rapporten från semifinalen mot Crystal Palace i gårdagens Unitedsvep.