Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor 2024/25
Resa för svenska medlemmar till Old Trafford – följ med supporterklubben till Manchester

Tidigare idag, tisdag den 18 juni, släpptes supporterklubbens resor och biljetter till säsongen 2024/25. Och den 1 februari, när United möter Crystal Palace, är det planerat en resa med eget program och svenska reseledare för svenska medlemmar.

Boka din plats på svenskresan mot Crystal Palace redan idag!

Exakt program för resan mot Crystal Palace är inte satt än, men planering pågår. Vi uppdaterar här så fort vi har något färdigt.

Observera att resan inte är öronmärkt för svenska medlemmar och kan sälja slut. Det är alltså viktigt att boka så fort som möjligt om man vill följa med. Med svenskresa menas att vi har svenska reseledare på plats och aktiviteter bara för svenskar. Vore superkul om vi blir ett riktigt stort gäng!

Kom ihåg för dig som bokar den här resan: efter genomförd bokning, lämna ett meddelande att du bokar från Sverige under fliken ”kommentarer” på din egen resesida, som du får länk till i ditt bekräftelsemejl.

Har ni förslag, tips och idéer på saker ni vill att vi lägger in i programmet kan ni mejla marknad@muss.se

Hoppas vi ses i Manchester!

Läs den här artikeln för mer information om hur du bokar och var på Old Trafford vi har våra 500 säsongskort.

Res med oss till Manchester!