Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Jönköping den 7 december

UnitedSyd Jönköping kallar till supporterträff lördagen den 7 december i samband med Uniteds hemmamatch mot Newcastle. Uppladdningen börjar från klockan 12.45. Nya såväl som gamla medlemmar är förstås hjärtligt välkomna.

Plats: O’Learys, Jönköping
Dag: Lördagen den 7 december
Tid: Samling klockan 12.45
Match: United – Newcastle
Övrig aktivitet: Quiz med fina priser
Anmälan: Direkt till O’Learys, telefon 036-120060

Väl mött önskar UnitedSyd Jönköping!


Vi passar på att påminna om att det den 7 december även arrangeras supporterträff i Helsingborg och Växjö.
Läs mer om träffen i Helsingborg här »
Läs mer om träffen i Växjö här »


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.