Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Helsingborg den 7 december

UnitedSyd kallar till supporterträff i Helsingborg lördagen den 7 december, med uppladdning från 12.15. Tanken är att fylla O’Learys med Unitedsupportrar och ta över hela puben. Precis som på den senaste träffen i Malmö anordnas ett quiz med schyssta priser till de tre bästa.

Plats: O’Learys, Rådhustorget 10, Helsingborg
Dag: Lördagen den 7 december
Tid: Samling 12.15
Match: United – Newcastle
Övrig aktivitet: Quiz med pris till de tre bästa
Anmälan: Till UnitedSyd@gmail.com, ange om du vill ha Unitedburgaren för 99 kronor
Sista anmälningsdag: onsdag 4 december klockan 16.00

Without Passion – You´re Nothing!

Mer information finns på Facebookeventet »


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.