Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Herrera där han vill vara; Intervju med Ryan

Manchester United förbereder sig för match, imorgon är det San José Earthquakes som står för motståndet, förhoppningsvis med Alexis Sanchez på plan, även om det finns en risk för jetlag. Vad ni behöver veta inför matchen läser ni i införrapporten här.

I övrigt är det ganska så lugnt i Unitedvärlden. U18 spelar träningsmatch i Nordirland vid klockan 18.00, där Celtic står för motståndet. Match verkar dock svår att se, för att inte säga omöjlig. Vi följer upp resultatet under morgondagen.

I övrigt har vi lite funderingar kring Ander Herrera, och en intervju med U18-lagets nye tränare, Neil Ryan.

Herrera där han vill vara

Ander Herrera är sällan den Unitedspelare som det pratas mest om. Faktum är att bortsett från säsongen 16/17, då han blev vald till årets spelare i United, har han haft svårt att övertyga över en hel säsong i United. Han värvades in för att vara någon form av ersättare till Scholes, men har i mina ögon tappat mycket offensivt och gör sig numera bäst i en mer renodlad defensiv mittfältare.

Med Fred inköpt är det dock svårt att se att han skall ta en ordinarie plats i en förstaelva, då Matic och Pogba lär ta de två platserna, och faktum är att hans kontrakt går ut 2019, så vad kommer hända med Herrera egentligen?

Embed from Getty Images

Enligt honom själv har han dock inga som helst planer på att lämna. Efter matchen mot Club América sa han enligt Manchester Evening News att han är glad i att vara i klubben, älskar fansen och att hans första intention är att stanna eftersom han spelar i Englands bästa klubb och han älskar det han gör och var han är.

Än så länge ryktas det inte om några kontraktssamtal för mellan 28-åringen och klubben, så vi får se om han spelar ut sitt kontrakt eller om det faktiskt blir klart med en förlängning.

Ryans första intervju

Tidigare idag rapporterade vi om att det blivit officiellt att juniorlagets nya tränare heter Neil Ryan.

United har nu också publicerat en intervju med honom som är väl värd en läsning.