Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagen efter: ”Liverpool förtjänade att vinna”

Embed from Getty Images

36-6. Så många chanser hade lagen under gårdagens match. Ni kan förstås gissa vilken siffra som tillhör till vilket lag. 

Manchester United krossades på Anfield och resultatsiffrorna kunde ha varit betydligt större. 

Jag kände faktiskt ingenting varken inför, under eller efter matchen. Vi kommer förlora, det var det enda uppenbara jag kom fram till.

Det jag hade hoppats på, eller kanske drömt om, är en bra matchinsats. Något för framtiden. En eller två spelare som visar tendenser på att laget kan vända detta.

Inget av det hände.

José Mourinho har tappat det som tränare. Ett exempel är hans värvningar. José var tidigare känd som den managern som ALLTID fick till det med nyförvärv. Att spelare han väljer att plocka in blir direkt avgörande. Fingertoppskänsla helt enkelt.

Embed from Getty Images

Men hur är det nu? Eric Bailly har äntligen fått spela igen lite mer på sistone men han ligger fortfarande långt ifrån en startplats. Hade inte det varit för Chris Smallings skada så hade det blivit bänken. Lukaku är iskall, kommer inte till lägen, bedrövlig i sitt spel och det känns att laget konstant spelar med en man mindre med honom på plan. Paul Pogba är som bekant lååååångt borta från startelvan. Sinnessjukt att United slösar bort den talangen. Alexis Sanchez är….ja, den sämsta värvningen José har gjort, någonsin, oavsett klubb. Det var några exempel på José Mourinhos värvningar som hittills inte har fått till det.

Läs mer om matchen:

Presskonferens

”Spelarna gav allting. Vi spelade utifrån våra kvalitéer och det gjorde även våra motståndare. Jag är just nu fortfarande trött på Robertson för att han sprang så mycket. Liverpool förtjänade att vinna men det är hårt för mina spelare att förlora på det viset.” 

”De har stora, fysiska spelare, det har inte vi. När en match med en hög intensitet och aggressivitet så får vi problem. De första 20 minuterna hade vi det jättejobbigt. Porto var mitt bästa defensiva lag, vi bet som ”mad dogs”. I Real Madrid var vi världens bästa kontringslag med en ung Ronaldo och Benzema.” 

”Jag tror fortfarande på att vi kan nå topp fyra. Jag tror att vi kommer plocka mer poäng kommande månaderna än det vi har gjort hittills. 

Se presskonferens i sin helhet nedan:

Reaktioner:

Övrigt

  • Det är Champions Leauge-lottning idag. Vi kommer givetvis att skriva om Uniteds kommande motståndare. Lottningen börjar klockan 12.00 och sänds på Viapaly.
  • FA Youth Cup spelas också ikväll. United ställs mot Chelsea och matchstart är 20.00. Matchen går att se på MUTV.