Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Februarimatcherna spikade: Två söndagar, en lördag och en onsdag

Det är nu klart när Premier League-matcherna i februari kommer att spelas. För Manchester Uniteds del flyttades alla matcher, dock bara tre för tevesändning.

United inleder februari med en bortamatch mot Leicester. Den matchen kommer nu att spelas söndagen den 3 februari. Helgen efter blir bortamatchen mot Fulham den tidiga lördagsmatchen. Först söndagen den 24 februari är det dags för Premier League på Old Trafford, då Liverpool kommer på besök. Som en konsekvens av det flyttas bortamatchen mot Crystal Palace från tisdagen till onsdagen.

Uniteds Premier League-matcher i februari:

  • Söndag 3 februari, 15.05: Leicester (b)
  • Lördag 9 februari, 13.30: Fulham (b)
  • Söndag 24 februari, 15.05: Liverpool (h)
  • Onsdag 27 februari, 21.00: Crystal Palace (b)

I skrivande stund föreligger inga klausuler om att någon av matcherna kan flyttas på nytt. Matchen mot Palace visas inte på teve i England och kommer därför mest troligt heller inte att visas i Sverige.

Utöver de fyra Premier League-matcherna ska United i februari även spela mot Paris Saint-Germain på Old Trafford (12 februari). Vidare spelas omgång 5 i FA-cupen helgen 15-16 februari.

Matcherna i mars ska enligt schemat spikas den 25 januari, men vi vet av hävd att de inte alltid lyckas hålla schemat (till exempel skulle februarimatcherna ha spikats den 12 december). Fullständig översikt kring när matcherna spikas.

Spelschemat i sin helhet