Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Enighet i media: Manchester United i samtal med Juventus om Paulo Dybala

Embed from Getty Images

Rapporterna som säger att Manchester United är intresserade av Juventus argentinska anfallare Paulo Dybala har nu tagit fart på allvar. Det sägs att Juventus ska vara villiga att släppa Dybala då de själva är intresserade av Romelu Lukaku.

De första rapporterna fick från Italien i fredags. Sedan kom ytterligare rapporter från Italien igår. Idag rapporterade så den pålitliga italienska journalisten Fabrizio Romano att Dybalas agent befann sig i England för samtal med Manchester United.

Ikväll small det så till i England. Lagom när matchen mot Kristiansund hade börjat skrev i stort sett alla journalister som bevakar United att klubben verkligen diskuterar en värvning av Dybala. Journalisterna är dock noga med att påpeka att diskussionerna är ett tidigt skede och att det inte finns någon garanti för att en affär blir av.

Som Romano noterar ovan så är det heller inte självklart att Dybala är intresserad av en flytt till Manchester.

Fortfarande noteras att Inter vill värva Lukaku. Att Juventus ger sig in i leken stärker förstås Uniteds position. Vi lär få anledning att återkomma i frågan!