Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Wan-Bissaka och Fosu-Mensah i intervju; United rasande på Raiola

Uniteds herrar är tillbaka i England och laddar inför måndagens match mot Chelsea. I väntan på den kan vi läsa en liten intervju med Aaron Wan-Bissaka och Tim Fosu-Mensah, njuta av Fernandesfrispark, konstatera att United är rasande på Mino Raiola samt med nöje följa paniken på andra sidan stan.

Wan-Bissaka och Fosu-Mensah i intervju

Manchester United har på sin officiella hemsida publicerat en intervju med Aaron Wan-Bissaka och Tim Fosu-Mensah, från träningslägret i Marbella. I intervjun berättar Fosu-Mensah att han hoppas på att vara i spel under månaden som kommer, och Wan-Bissaka berättar hur Eric Bailly tog ett extra ansvar i somras för att få Wan-Bissaka att känna sig välkommen i klubben.

Hela intervjun hittar ni här.

Från Marbella fick vi också se denna frispark från Bruno Fernandes. En frispark som får det att vattnas lite i munnen.

United rasande på Raiola

Som vi rapporterade om igår har Mino Raiola som vanligt varit ute i pressen och pratat, den här gången om en eventuell övergång för Paul Pogba från United.

Enligt The Mirror har detta gjort ”Unitedchefer” rasande. Vilka chefer, och på vilket sätt de är rasande, det orkar Mirror inte riktigt formulera, men rasande skall de vara.

Att Pogba skulle vara Unitedspelare till hösten, det är det dock färre och färre som tror.

Krismöte i City

Normalt sett rapporterar vi tämligen lite om vad som händer i Manchester City, men i och med gårdagens lilla bomb att laget kastas ut från europaspel under två års tid har vad som händer på andra sidan stan något mer nyhetsvärde.

Och ja, det verkar som att det finns en viss oro i klubben, då The Telegraph rapporterar att klubben direkt skickade ut meddelanden att spelarna skulle infinna sig på ett möte med klubbens VD, Ferran Soriano, under lördagen. Enligt Telegraph så skall det på mötet ha berättats om vad City gör för att få domen upphävd. Vidare skriver tidningen att många av spelarkontrakten är skrivna med en lön och vissa bonusar om laget spelar i Champions League, och en annan (lägre) lön om laget inte får spela i Champions League. Huruvida de faktiskt får lägre löner om domen står är dock oklart, då spelarna kan hävda att det är klubben som agerat på ett sätt som gör det omöjligt till Champions League-spel i två säsonger och att då de högre lönerna borde betalas ut, alternativt att det skulle kunna göra att spelarna kan bryta kontrakten och bli fria att skriva på för andra klubbar.

Den belgiske journalisten Kristof Terreur ser dock lugnare på situationen, och vem som har rätt är i nuläget omöjligt att sia om.