Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Newcastle
Rashford med från start!

Då var det dags för final! Vi har inte blivit bortskämda med det på många år så visst finns det lite extra laddning en dag som denna. Newcastle har mer eller mindre rekord i oavgjorda matcher och är inte lätta att göra mål på. Det blir av allt att döma en tät och intressant match. 

Erik Ten Hag ställer ut en förväntad elva med alla sina starka kort. Flera befarade att Rashford hade skadekänning men det är uppenbarligen inget allvarligt då han är med från start. Det ökar såklart Manchester Uniteds chanser att slå hål på Newcastle. Antony börjar på högerkanten och Weghorst är med igen.

De Gea
Dalot, Varane, Martínez, Shaw
Casemiro, Fred
Fernandes, Weghorst, Antony
Rashford

 

Newcastles lag

Införläsning

Whatever Will Be, Will be

En chans som man måste ta

Rashford reste med truppen, men kan han spela?