Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Klubben bekräftar
Martin Ho lämnar Manchester United

Damlagets assisterande tränare Martin Ho lämnar Manchester United. Detta bekräftar klubben på fredagen.

Ho anslöt till United under säsongen 2019/20. Initialt jobbade han med damernas U21 men inför säsongen 2020/21 blev han befordrad till assisterande tränare i a-laget.

Tidigare i veckan kom rapporter om att Hos tid i United kunde vara över och så visar sig alltså vara fallet. Enligt United lämnar han med “klubbens lyckönskningar, då han tar sig an nya möjligheter”. United noterar vidare att processen med att hitta en ersättare till Ho redan pågår.

Ett rimligt antagande är att Ho har fått ett erbjudande om att bli huvudtränare annorstädes. Det är alltid dumdristigt att bedöma assisterande tränare utifrån. Alla indikationer är emellertid att Ho har varit en stor tillgång för United. Han förefaller vara populär bland såväl spelare som ledare och supportrar.

Vi önskar Martin Ho all lycka i framtiden!

Res med oss till Manchester!