Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nattens lag: Manchester United - Wrexham
Evans från start, Gore lagkapten

Jonny Evans får agera pappa när ett starkt ungdomsbetonat Manchester United ska ta sig an Wrexham i San Diego. Vi har sex tonåringar i startelvan, däribland Dan Gore, som får äran att bära lagkaptensbindeln.

Bishop (23)
Jurado (19), Fish (20), Evans (35), Fernández (20)
Gore (18), Collyer (19)
Shoretire (19), Hannibal (20), Hansen-Aaroen (18)
Hugill (19)

Avbytare: Harrison (17), Mee (20), Vítek (19), Aljofree (18), Kambwala (18), Pye (19), Oyedele (18), McNeill (19), Mejia (20)

Målvakten Nathan Bishop och mittfältaren Toby Collyer får beträda planen som Unitedspelare i en a-lagsmatch för första gången. Om vi nu ska kalla nattens match för en a-lagsmatch.

På avbytarbänken är Dermot Mee, Sonny Aljofree, Willy Kambwala, Logan Pye och Mateo Mejia med i Uniteds matchtrupp för första gången. Elyh Harrison, Radek Vítek och Maxi Oyedele har suttit på bänken förut men kan få speltid i a-laget för första gången.

Värt att notera är att United har tre målvakter på bänken. De sex utespelarna lär säkerligen få beträda planen men tre målvaktsbyten kan det väl inte gärna bli?

Wrexham

Den före detta Manchester United-målvakten Ben Foster vaktar Wrexhams mål. Wrexham är nykomlingar i League Two men ändå favorit att vinna serien och matchen torde kunna bli jämn.

Införläsning

Binnion leder United mot kändislaget

Martial tillbaka / Højlund kan bli för dyr / Amrabat närmar sig

Res med oss till Manchester!