Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Officiellt: Ett år till för Luca Ercolani

Manchester United bekräftar idag att den unga försvararen Luca Ercolani blir kvar i klubben över säsongen 2020/21. Detta sedan United aktiverat optionsåret på italienarens kontrakt.

Ercolani, 20 år, värvades från italienska Forlì till juniorlaget inför säsongen 2016/17. Hans första år i klubben var något av ett mysterium, då han tidigt fick chansen i reservlaget trots ytterst sparsam speltid i juniorlaget.

Den här säsongen fick mittbacken, som har har gjort fem U20-landskamper för Italien, spolierad då han blev knäskadad i september. United nämner inget om skadan då kontraktsförlängningen bekräftas. Av tidigare rapporter att döma får det anses vara rimligt att han ska vara redo för spel när nästa säsong drar igång.

United har nyligen också förlängt med Max Taylor.

För ungdomslagen är säsongen nu avslutad. Under coronaepidemin jobbar ungdomsspelarna med tränare och lärare för att hålla igång deras fotbollsutbildning men också för att ta hand om spelarnas mentala hälsa. Lagträning kommer att återupptas när det är lämpligt att göra så.

Reservlaget 2019/20: Ordningen (nästan) återställd