Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Manchester City
Starta helgen med ett jätteskutt

Helgen kunde knappast inledas på ett bättre sätt. Ett Manchesterderby på Old Trafford är en knapp timme bort och förväntningarna på hemmalaget är den här gången större än vad de varit på länge när det ljusblå laget står på andra sidan. United har nu blivit ett lag som glömt bort hur det är att förlora fotbollsmatcher, och må det förbli så. 

Manchester Uniteds lag

Det mest anmärkningsvärda i Erik ten Hags startelva är att Tyrell Malacia spelar till vänster i backlinjen. Inte att Luke Shaw spelar mittback. Undertecknad har, säkerligen likt många andra, fullt förtroende för vad managern gör, men i detta fall är det svårt att förstå hur inte Lisandro Martinez kan gå in bredvid Raphaël Varane och putta ut Shaw till vänster.

Att Antony inte heller startar är givetvis noterbart, men brassens formkurva har inte pekat uppåt på ett ganska bra tag nu. Att Fred går in i hans ställe kan nog vara ett smart drag.

Till sist är det kul att se Kobbie Mainoo på bänken. Det lär naturligtvis inte bli några minuter för 17-åringen, men det är en värdefull erfarenhet att bara vara med.

Manchester Citys lag

Införläsning

Dags att visa upp sig på riktigt

Den stora upp till bevis-matchen

Derby day it is!