Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
En bortkastad påskafton och ett tidigt aprilskämt

United gav oss en bortkastad påskaftonskväll och ett tidigt aprilskämt med Brentfordmatchen i lördags och stod för en av säsongens sämre prestationer, när man efter slutdramatik fick med sig ett kryss. Damerna fick det också svettigt med underläge mot Everton, men löste till slut en klar 4-1-seger.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Brentford – Manchester United 1-1

United var piskade att vinna för att haka på om Champions League-platserna men det blev ingen rolig afton, trots en poäng. Ett lidande rakt igenom egentligen. Ett sent mål av Mason Mount såg ut att bärga tre ganska oförtjänta poäng men som så ofta förr kom en snabb respons från motståndarlaget.

Allt om matchen

Dammatcher

WSL: Manchester United – Everton 4-1

Manchester United lät Everton göra det första målet men vände till seger med tre mål på åtta minuter i början av andra halvlek. Millie Turner kvitterade efter en hörna och sedan adderade Ella Toone två mål. I slutskedet kunde Leah Galton fastställa slutresultatet till 4-1.