Matchdag: Liverpool – Manchester United (Bara en match, eller så mycket mer)

Manchester United v Liverpool - Premier LeagueManchester United v Liverpool - Premier League

Välkommen! till denna matchdagsblogg där vi följer Manchester Uniteds viktigaste match för säsongen, där vi åker till Liverpool för en kamp om att behålla serieledningen. Vi bjuder på uppsnack, laguppställningar, matchreaktion och matchfakta.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS