Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Bournemouth
Lagkaptenen tillbaka i mittförsvaret

Den första matchen för kalenderåret 2023 är knappa timmen bort. Manchester United möter Bournemouth. Vi har nu fått kvällens startelvor.

De Gea
Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw
Casemiro, Eriksen
Fernandes, Van de Beek, Rashford
Martial

Vi noterar att det är en något oväntad startelva som Erik ten Hag har valt. Börjar vi bakifrån så blir det mycket överraskande Harry Maguire och Victor Lindelöf som mittbackspar. Raphaël Varane sitter på bänken och får där sällskap av Lisandro Martínez som är med i matchtruppen för första gången efter VM. Det är även Diogo Dalot.

I offensiven möjligen en ännu större överraskning, då Donny van de Beek får chansen som (får vi anta) tia. Det betyder att Bruno Fernandes får börja på kanten. Antony saknas helt i matchtruppen. Scott McTominay är tillbaka på bänken efter ett par matchers sjukdomsfrånvaro.

Bournemouth

Införläsning

Körsbär till middag!

Ten Hags presskonferens / Felix för dyr? / Svenska ryktas till damlaget

Andra delen av Ten Hags presskonferens / Nomineringar på damsidan

Ingen acceptans för bortslarvade poäng