Manchester United har denna vecka chansen att ta sin första titel på sex år. Innan det ska dock en annan viktig match spelas när Barcelona gästar Old Trafford i returmötet i Europa League.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Barcelona – Manchester United 2-2

Manchester United fick med sig ett fint resultat i det första Europa League-mötet med Barcelona, mycket tack vare Marcus Rashford.

Bara minuter efter att hemmalaget tagit ledningen så kvitterade Rashford, som därefter var högst inblandad i Uniteds ledningsmål. Barcelona fick dock in en kvittering med cirka kvarten kvar vilket gav slutresultatet 2-2.
Allt om matchen

PL: Manchester United – Leicester City 3-0

Trots en ganska dålig första halvlek så hade Manchester United en 1-0 ledning in i halvtidsvilan efter mål från Marcus Rashford. Andra halvlek var dock riktigt bra från United där Rashford i den 56:e minuten utökade ledningen.

Bara fyra minuter senare kom 3-0 efter fantastiskt kombinationsspel mellan Rashford, Bruno Fernandes och Jadon Sancho, där den sistnämnde avslutade anfallet.

Dammatcher

Inga matcher förra veckan på grund av landslagsuppehåll.

Ungdomsmatcher

P18: Nottingham Forest – Manchester United 4-0

Det blev tio ligamatcher i rad utan förlust för juniorerna. Sviten bröts tyvärr i helgen när man krossades av Nottingham Forest, som vann med hela 4-0.