Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
P18 fortsätter lysa starkast i Manchester

Herrlagets första ligamatch för året blev en tuff drabbning som slutade med en poäng. Vi hoppas nu att laget kan vila upp sig och få ytterligare viktiga pjäser spelklara inför nästa match som går av stapeln först 1 februari borta mot Wolves. Damerna å sin sida körde över Newcastle i FA-cupen och nu väntar tuffast tänkbara motstånd i ligan till helgen när laget åker till London för att försöka slå Chelsea.

I ungdomsleden fick vi en förlust och en vinst. Reserverna åkte tyvärr dit på övertid mot Chelsea i fredags medan P18 fortsatte sitt segertåg. För P18 väntar flera matcher även denna vecka, bland annat i ett derby mot City nästa helg. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Wigan Athletic – Manchester United 0-2

Det var ingen bländade insats mot ett Wigan som hade allt att vinna men ändå kontrollerade United denna tillställning och tig sig lätt vidare till nästa omgång. Målen gjordes av portugiserna Dalot och Fernandes.
Allt om matchen

PL: Manchester United – Tottenham Hotspur 2- 2

Det blev en hård drabbning mot ett offensivt stukat men defensivt förstärkt Tottenham på Old Trafford igår. Fina individuella prestationer av Rashford och Höjlund skapade förutsättningar för vinst men Tottenham var vassa och skapade ett stort antal fasta, farliga situationer. Delad pott får nog United ta. Nya tag efter uppehåll.

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WFA: Manchester United – Newcastle United – 5-0

Det tog en halvtimme för United att slå hål på Newcastle i denna cupmatch men sedan kom målen. Det var mestadels spel mot ett mål och slutresultat skrevs till hela 5-0 efter mål av Parris (två), Toone, Malard och Williams.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL2: Chelsea – Manchester United 3-2

United U21 förlorade fredagens drabbning i London då Chelsea vann med 3-2. Chelsea öppnande starkt och hade en tvåmålsledning i paus. Även om Shola Shoretire både reducerade och kvitterade blev det tyvärr förlust när Chelsea avgjorde på övertid.
Matchrapport

P18: Newcastle United – Manchester United 1-3

P18 vann igen även om matchen länge var jämn. Ethan Williams satte 1-0 i andra halvlek men Newcastle lyckades reducera efter 78 minuter. Två sena mål av Ashton Missin och Jayce Fitzgerald gjorde dock att laget fortsätter på sin vinnarstråk.

Nyheter och annat

Behagligt FA-cupmotstånd väntar vid avancemang ikväll

En lugn och skön Unitedafton

#9 Romelu Lukaku

Sancho lånas ut resten av säsongen

Joe Hugill utlånad till Burton Albion

Manchester United kallar hem Álvaro Fernández

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

20.00 / U18 / FAY
Swindon Town – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

12.00 / U18 / P18
Manchester United – Manchester City

Muss.se: Unitedsvepet, Inför dam

Söndag

13.30 / DAM / WSL
Chelsea – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Resultatrapport dam