Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Fortsatt jakt är det som gäller

Det blev en bra avslutning på helgen med den viktiga vinsten mot Aston Villa och damlagets avancemang i FA-cupen. Det är fortsatt jakt som gäller i både PL och WSL under veckan för att ta in på lagen ovanför. Damlaget har en tuff men viktig match mot Arsenal nästa helg och herrarna ska förhoppningsvis fortsätta segersviten med match mot Luton på söndag. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Aston Villa – Manchester United 1-2

Det blev en knapp och enligt vissa orättvis vinst mot ett Aston Villa som skapade en hel del. Ändå är det starkt att vinna på Villa Park och nu stoltserar laget med tre raka vinster. Visst såg det skakigt ut under några perioder men en vassare offensiv och för dagen mycket bra Onana i mål ger tre poäng, eller ja. McTominay avgör såklart.

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WFA: Southampton – Manchester United 1-3

Ett tidigt mål såg ut att göra processen kort med Southampton, men hemmalaget lyckades kvittera. Det blev då inhopparen Rachel Williams, som brukar göra viktiga mål, som på egen hand avgjorde matchen med två mål. Kvartsfinal väntar 9-10 mars.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

P18: Derby County – Manchester United 2-2

Uniteds mycket långa segersvit sprack men laget är trots allt fortsatt utan förlust. Det satt dock hårt till denna gång då Derby County ledde med 2-1 efter 90 minuter. Jim Thwaites lyckades få in kvitteringen på övertid och någon gång måste poängtappet komma.

Nyheter och annat

”Det är ditt jävla fel att jag missar finalen” skrek han

Lest We Forget

Omar Berrada-kuppen

Vítek håller nollan och Hannibal varnas

 

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

14.45: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, inför dam

Lördag

13.30 / DAM / WSL
Arsenal – Manchester United
13.30 / U18 / P18
Nottingham Forest – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag, Resultatrapport, Inför Luton

Söndag

17.30 / HERR / PL
Luton Town – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag, Spelarbetyg