Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Ett fantastiskt avslut på veckan

Det blev en riktigt skön avslutning på veckan efter att United besegrade Liverpool i söndagens FA-cupkvartsfinal, en match vi kommer minnas länge. För herrarna är det nu landslagsuppehåll som gäller kommande vecka. Ser vi till damerna så vann man i ligaspelet under gårdagen då jumbon Bristol City besegrades med 2-0. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Manchester United – Liverpool 4-3 (EF)

Som ovan nämnt, detta var ett möte som vi kommer att minnas länge, länge. United gjorde på det stora hela en bra match mot ett bra motstånd, men efter att Liverpool vänt 0-1-underläge till 2-1 precis innan halvlek kändes det som att det skulle bli “en sån där match”. Ja, en sån där när det rinner iväg målmässigt. Antony kvitterade till 2-2 med minuter kvar av full tid och förlängning skulle därmed krävas. Och det blev en förlängning som hade det mesta. Amad lyste starkast och skulle få slutordet med sitt 4-3-mål med matchens, typ, sista spark. Detta efter att Harvey Elliott tidigare skjutit in 3-2 till Liverpool och Marcus Rashford kvitterat till 3-3. Amad passade dessutom på att vid målfirandet dra på sig ett idiotiskt rött kort efter att ha tagit av sig tröjan.

I semifinal väntar Coventry City för United.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Manchester United – Bristol City 2-0

Det var inte direkt någon underhållande match som utspelades på Leigh Sports Village. United ägde bollen men spelade i lågt tempo och det var mestadels enkelt för Bristol City att försvara. I slutändan kunde United ändå vinna någorlunda komfortabelt, sedan Naalsund nätat i början och i slutet av matchen.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

P18: Manchester United – Blackburn Rovers 5-2

Juniorerna hittade tillbaka till vinnarspåret igen efter att ha förlorat mot Manchester City i förra matchen. I lördags besegrades Blackburn Rovers med hela 5-2, med det mest anmärkningsvärda att 16-årige Bendito Mantato i United gjorde fyra av målen.

Nyheter och annat

Manchester Uniteds skuldberg spränger nya barriärer

United möter Coventry i semifinalen

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

20.00 / U21 / PL2
West Bromwich Albion – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, landslagskollen

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet, lånekollen

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet, inför dam

Lördag

13.30 / DAM / WSL
Manchester City – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, dagens lag dam, resultatpost dam

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet