Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Avgörande europavecka stundar

Manchester United tog en tung seger hemma mot Tottenham Hotspur i lördags och är förhoppningsvis redo att göra detsamma mot Atlético Madrid i Champions League på tisdag. Den matchen blir på sätt och vis avgörande för vart Uniteds säsong ska ta vägen. I övrigt stod även juniorerna för en fin insats i FA Youth Cup och har nu spelat sig fram till final. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Tottenham Hotspur 3-2

Cristiano Ronaldo var på målhumör under lördagskvällen och slog till med ett hattrick när Spurs besegrades på Old Trafford. Gästerna kvitterade Uniteds ledningar två gånger om men med portugisisk envishet och målhunger kommer man bevisligen långt.

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Reading – Manchester United 1-3

Manchester Uniteds damlag bortabesegrade Reading med 3-1 och tog därmed tre viktiga poäng i Champions League-jakten. Leah Galton gav United ledningen två gånger innan Alessia Russo avslutade målskyttet i en match där samtliga mål kom i första halvlek.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FAY: Manchester United – Wolverhampton Wanderers 3-0

Manchester Uniteds juniorer intog under onsdagskvällen Old Trafford för semifinalmöte med Wolverhampton Wanderers i FA Youth Cup. United tog tidigt ledningen och kunde därefter komfortabelt spela sig igenom matchen och till slut vinna med 3-0. Därmed väntar final för första gången på ett decennium i turneringen.

Matchrapport

P18: Liverpool – Manchester United 5-5

Manchester Uniteds U18 hade en tuff uppgift framför sig när man tog sig till Liverpool för att ta sig an tabelltvåan, men efter en fantastisk upphämtning så fick man med sig en poäng i en match som slutade hela 5-5.

Matchrapport.

Nyheter och annat

Fullt fokus på FA Youth Cup

Loser Mentality

Den före detta Manchester United-managern blev 94 år

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

14.30: presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, inför Atlético Madrid

Tisdag

20.00 / U23 / PL2: Leeds United – Manchester United
21.00 / HERR / CL: Manchester United – Atlético Madrid

Muss.se: Unitedsvepet, matchdag, snackisar, spelarbetyg, resultatpost U23

Onsdag

20.30 / DAM / WSL: West Ham United – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter, dagens lag dam, resultatpost dam

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

20.00 / U23 / PL2: Manchester United – Everton

Muss.se: Unitedsvepet, resultatpost U23

Lördag

12.00 / U18 / P18: Manchester United – Leeds United

Muss.se: Unitedsvepet, resultatpost U18

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet