Det blev en skön avslutning på helgen efter att United besegrat Fulham i London. En som nog inte önskar att VM står för dörren just nu är Alejandro Garnacho, som två matcher i rad klivit fram för United. Tyvärr kan vi inte ändra på det faktum att VM ska spelas och att ett månadslångt uppehåll nu tar vid för herrarna. Damerna och ungdomarna kommer dock fortsätta säsongen som vanligt.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

LC: Manchester United – Aston Villa 4-2

United skickade i torsdags kväll ut Aston Villa ur ligacupen och tog därmed också lite revansch från förra söndagen. Det var inte mycket som talade för ett målfyrverkeri i  den andra halvleken, då det bjöds på håglösa första 45, men ett par byten från Ten Hag skulle minsann få fart på matchen och United kunde stå som segrare till slut.

Allt om matchen

PL: Fulham – Manchester United 1-2

Säsongens sista match innan VM-uppehållet spelade igår och United lämnade London med tre sköna poäng efter att Garnacho avgjort på stopptid.

Dammatcher

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

PIC: Manchester United – Monaco 0-2

Det blev förlust för U21 laget mot AS Monaco U21 i Premier League international Cup. Matchen slutade 0-2 till Monaco på Old Trafford och United står nu på bara en insamlad poäng i turneringen efter 0-0 matchen mot Sparta Prag för några veckor sedan.

Matchrapport

P18: Manchester City – Manchester United 2-3

Det blev derbyvinst för U18 laget mot Manchester City efter en mycket positiv andra halvlek där United gjorde sina samtliga tre mål. Detta i en match som slutade 2-3. Målen gjordes av Ethan Williams, Manni Norkett, och James Nolan.