Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Damerna tog historisk seger och herrarna svek

Manchester Uniteds herrar lyckades inte ro hem tre poäng mot Bournemouth i lördags och gör nog många supportrar allt mindre inspirerade med spelet för tillfället. Det vi istället gläds åt under helgen är damernas historiska seger mot Chelsea i FA-cupen och en säkrad plats i finalen. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Bournemouth – Manchester United 2-2

Bruno Fernandes såg till att United fick med sig en poäng hem från sydkusten på lördagskvällen efter att ha gjort bägge målen i 2-2-mötet med Bournemouth. Att orda om själva matchen och spelet vi fick se känns lönlöst. Det är mest samma gamla repiga skiva hela tiden.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WFA: Manchester United – Chelsea 2-1

För andra året i rad ska Manchester Uniteds damlag spela final i FA-cupen. Detta sedan laget i semifinalen besegrat Chelsea på Leigh Sports Village. Två tidiga nickmål av Lucía García och Rachel Williams bäddade för segern. Chelsea fick en reducering genom Lauren James men United höll undan till seger. Värt att tillägga är att segern är Uniteds första någonsin mot Chelsea i tävlingssammanhang.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL2: Manchester United – Brighton & Hove Albion 1-1

Uniteds U21 tog emot Brighton på Leigh Sports Village i måndags och matchens huvudfigur blev gästernas Ruiari McConville, som stod för ett självmål som gav United ledningen in i paus. Samma spelare slog till igen och revanscherade sig när Brighton kvitterade med tjugo minuter kvar. United ligger nu på trettonde plats i tabellen i en tajt poängstrid på nedre halvan.

Matchrapport

PL2: Manchester United – Liverpool 4-2

Uniteds reserver äntrade Old Trafford i fredags men åkte dessvärre på en klar förlust mot Liverpool med 3-0 i ligaspelet. United befinner sig just nu på en mindre smickrande fjortondeplats i tabellen.

P18: Manchester United – Stoke City 0-3

James Scanlon hade show när U18 laget slog Stoke City på lördagen med 4-2. Scanlon gjorde två mål och två framspelningar och i och med segern tog United ett kliv närmare serieseger.

Nyheter och annat

John Murtough lämnar Manchester United

Ett bokslut i förtid

Varane och Evans tvingas vila på grund av muskelskador

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

14.45: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

12.30 / U18 / P18
Wolverhampton Wanderers – Manchester United
13.00 / U21 / PL2
Tottenham Hotspur – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, inför Coventry, inför dam

Söndag

13.00 / DAM / WSL
Manchester United – Tottenham Hotspur
16.30 / HERR / FA
Manchester United – Coventry City

Muss.se: Unitedsvepet, dagens lag Coventry, spelarbetyg Coventry, dagens lag dam, resultatpost dam