Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Sista delen av säsongen står för dörren

Orden börjar ta slut. Högdramatik igen trots 3-0 mot Coventry efter 70 minuters spel. Nu gick visserligen Manchester United till final i FA-cupen till slut men det satt så långt inne att många nog önskar att säsongen med dessa “tapp” snart ska vara över.

Vi går nu in i det sista delen med sex matcher kvar för herrarna i ligan medan damerna har tre innan de får ladda om till nästa säsong. Båda lagen ska dock spela final i FA-cupen därutöver. Det är ju ganska fint.

Vi summerar veckan som gått och ser fram emot mycket fotboll under veckan för samtliga lag. Förhoppningsvis kan det bli några segrar, till och med någon bekväm sådan?

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Manchester United – Coventry City 3-3 (2-4)

Det blev extrem dramatik trots en behaglig ledning efter 70 minuter. Det var alltså ungefär som vanligt. Lite marginaler med VAR gjorde att det blev straffavgörande och även om Casemiro tycktes längta till semester på sin straff så vann United den med 4-2 efter Höjlunds avgörande straff.

Dammatcher

WSL: Manchester United – Tottenham Hotspur 2-2

United tog ledningen men lyckades sedan släppa till två mål på mycket kort tid. Därefter press mot Tottenham men det skulle ta ända till tilläggsminuterna för att få till kvitteringen genom Maya Le Tissier. United är därmed fortsatt obesegrade mot Tottenham.

Ungdomsmatcher

P18: Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1-2

P18 fortsätter att övertyga. Fyran Wolverhampton gjorde hårt motstånd men United vann igen och säkrade därmed titeln i norra ungdomsligan redan nu även om intressant derby väntar på tisdag. Båda målen gjordes av Gabriele Biancheri. James Scanlon var åter igen en tongivande spelare.

Matchrapport

PL2: Tottenham Hotspur – Manchester United 2-2

Under lördagen spelade reservlaget oavgjort borta mot Tottenham. Efter Tottenhams ledningsmål lyckades United vända matchen genom mål av Ruben Curley och Gabriele Biancheri. En stark insats med tanke på att Tottenham toppar tabellen.