Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ballack allt närmare United?

Igår avslöjades att Michael Ballack inte erbjöds något nytt kontrakt från sin klubb Bayern München. Detta öppnade för intresserade klubbar att värva honom. Så idag ryktas det fritt kring en ny klubbaddress för den 29:årige tyske landslagsmannen.

Både Real Madrid och Manchester United säger sig vara väldigt intresserade och United har enligt Sir Alex Ferguson nått en muntlig överenskommelse med Ballack. En överenskommelse som varat det senaste halvåret. Om United värvar Ballack efter att hans kontrakt löpt ut efter sommar går han gratis. Då förlorar givetvis Bayern en stor summa pengar på sin stortsjärna och lagkapten. Kanske släpper man därför Ballack redan när transförfönstret öppnar den 1:e januari. Om Ballack skriver på för United kommer han troligtvis få den högsta lönen i Premier Leagues historia, närmare bestämt 85 miljoner kr/år. För oss United-fans är det bara att hoppas på att Michael Ballack tar sitt förnuft till fånga och skriver på för Man United så snart som möjligt. Han vore verkligen en rättmätig ersättare till Roy Keane som går sin sista säsong till mötes i United-dressen.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]