Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Glazers höjer priserna

Malcolm Glazer med söner har bestämt sig för att höja priserna på Old Trafford till nästa säsong, kanske tror han att han kan betala tillbaka sina skulder på det sättet?

Idag kom så beskedet som alla “anti-Glazers” har väntat på och “vetat” om länge, en prisökning på biljetterna till Old Trafford.

I genomsnitt så höjs priserna med 12%. De billigaste biljetterna, de långt ner på kortsidorna, kommer att kosta £23 / match, 2 mer än idag. De dyraste biljetterna, de på långsidornas första tribun, kommer att kosta £39 / match, 3 mer än idag.
Priserna för barn sänks med £2 / match, till £10.
Priserna gäller för årskorten

Idag så finns 42800 säsongskort på Old Trafford, detta kommer att ökas med minst 4000 personer då utbyggnaden är klar. Nästan 47000 säsongsbiljetter alltså, mer än de flesta arenor i ligan tar in överhuvudtaget!

Om inget lag i ligan höjer sina priser till nästa säsong, vilket inte är troligt, så innebär det ändå att endast 7 klubbar som har billigare biljetter än United’s £23. 9 klubbar har dyrare än United’s dyraste på £39.

Ett säsongskort på Old Trafford kommer att kosta från £437 för de billigaste, till £741 för de dyraste.

Som en parentes kan nämnas att de biljetter som Supporterklubben oftast har kommer att kosta mellan £27-30. Det blir alltså en en liten prisökning på supporterresorna till nästa säsong.

För mer info, läs på den officiella hemsidan.

Källa: www.manutd.com


Av: Johan Nilsson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!