Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Slutspurt på transfermarknaden

Trots att United gjort tio mål och tagit tre poäng i de inledande matcherna väntar alla, särskilt fansen, på ytterligare en värvning innan torsdag. Vi ger er situationen som den ser ut ljust nu.

En såpa som länge fyllt tabloidpress och internetsidor är engelsk-kanadensaren-tysken-Owen Hargreaves. Men nu har till och med mittfältaren själv i en intervju erkänt att det inte kommer att bli nån affär, i alla fall inte i nuläget. Många trodde att det blev en öppning när Bayern köpte van Bommel, men det är sagt ifrån Bayerns sida att det är ett sätt att bredda truppen och inte ett sätt att ersätta Owen. Så inte för att vara en glädjedödare, Owen stannar kvar i München. Sagan slut.

Nästa stjärna som dykt upp på Uniteds transferhimmel är den 28-årige fransmannen David Trezeguet som knappas behöver någon introduktion. United skall enligt italiensk press ha lagt ett bud på runt 17 milj pund, eller 240 milj skr, en hög summa som om den är sann Juventus nog har svårt att säga nej till. Juventus skall dock ha sagt nej men som alla noterade under Zlatanhysterin så verkare det hela bara vara ett sätt för att få ut mer pengar för sina juveler.

Vad talar då för att “Trez” ska trä på sig Unitedtröjan före deadlinen? För det första så skall hans pappa Jorge, tillika agent, ha varit i Manchester för att diskutera en eventuell övergång. Vidare så letar Juventus aktivt efter ett nyförv på anfallsidan, hetast ryktas Lecces Mirko Vucinic vara. En duktig 23-åring som säkert anses som en framtidsspelare för “nya” Juventus. Om inte annat lär hans lönekuvert vara aningen tunnare än Trezeguets. Juventus som under gårdagen åkte ut den italienska cupen på straffar förlorade där ytterligare en inkomstkälla så man lär behöva alla pengar man kan få.

Historien lär fortsätta och du följer den här på Muss.se


Av: Claes [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]