Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Alexander den store

Det var den 6 november 1986, dagen då Alexander Ferguson blev ny manager i Manchester United. Idag, 6 november 2006, är det exakt 20 år sedan dem framgångskrike skotten tog över våran klubb. Tiden i United har varit magnifik och Ferguson har hunnit med att bli adlad, radat upp titlar i Premier League, i de inhemska cuperna och skapat superstjärnor av unga talanger. Dessutom har han levt upp till sitt namn, sett ur ett historiskt perspektiv har en man kallad “Alexander den store” erövrat stora delar av Europa. Sir Alex har hunnit med det också, 1999. Det glömmer vi aldrig! Tack för 20 fina år! Men vi hoppas på flera till, mannen från Govan!


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!