Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Solskjaer borta 4 veckor

Ole Gunnar Solskjaer blir borta i fyra veckor efter ett mindre ingrepp i sitt tidigare skadade knä.

Ole Gunnar Solskjaer blir borta 4 veckor och därmed hela mars månad ut. Solskjaer som medverkade i matchen mot Reading i veckan där han även kröntes med ett mål ska ha ett mindre ingrepp i sitt skadade knä, detta gör att han missar matcherna mot Liverpool, Lille, Middlesbrough samt Bolton. Enligt Sir Alex så väntas våran super-sub vara tillbaka till matchen mot Blackburn den 31 mars.

Med Solskjaer skadad och en Henrik Larsson som bara har 10 dagar kvar i klubben står vi med Saha och Rooney som ensama anfallare, detta gör givetvis att Smith kommer att få en viktigt roll. Dom senaste rapporterna säger att Smith spelade 90 minuter för reservlaget mot Newcastle igår (1/3) och ska ha gjort detta väldigt bra.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]