Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Man United besegrade Europa XI

Ett inte helt ordinarie Manchester United besegrade Marcello Lippis ihopplockade Europalag med 4-3. Målen gjordes av Rooney, 2, Ronaldo och Brown. Henrik Larsson representerade Europa XI men gick mållös från Old Traffords välgörenhetsmatch. När Henke byttes ut i andra halvlek mottog han stående ovationer från Unitedpubliken. En annan som mottog hyllningar var David Beckham som höll tal i halvlek. Han tackade sin publik för tiden som varit hans bästa i karriären – tiden i United förstås. Roligt var också att före detta Unitedspelaren Andy Cole gjorde ett gästspel då han bytte av Wayne Rooney i andra halvlek.

Fullständig matchrapport från manutd.com


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!