Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ändringar i spelschemat

Det har kommit två ändringar i United’s spelschema. Fa-cup semifinalens speldatum är spikat samtidigt som Chelsea matchen blir drabbad.

FA-cup semifinal matchen mot Watford kommer att spelas lördagen den 14e april med start 18.30. Matchen spelas på neutralplan och United kommer att spela på Villa Park i Birmingham, där United har fina minnen från FA-cup spel eller hur Mr. Giggs?. Den andra semifinalen spelas dagen efter mellan Blackburn och Chelsea, denna matchen på Old Trafford. Vinnarna i dessa semifinalmöten kommer att mötas i final på nya Wembley den 19e maj. Matchen mot Chelsea på Stamford blir drabbad på grund av att både Chelsea och United är i FA-cup semifinal, denna matchen skulle spelas söndag den 15e april. Nytt speldatum är ännu inte bekräftat. Hemmamatchen mot Sheffield United den 10e april kommer även denna att bli flyttad eftersom att United möter Roma hemma just denna dag, det ryktas dock om att matchen kommer spelas den 16e april, en vecka efter först utsatt datum.

Uppdaterat: FA har nu kommit med ändringar till matchen mot Sheffield samt Chelsea. Matchen mot Sheffield United kommer att spelas på Old Trafford tisdagen den 17e april istället för den 10e april som tidigare var planerad. Matchen mot Chelsea har flyttats från den 15e april till den 9e maj, avspark i båda dessa matcherna är 21.00.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!