Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Man Utd – Sheffield United

Åter dags för Premier Leauge fotboll. Efter två stor segrar i både FA-cupen och Champions Leauge är det nu Sheffield Uniteds tur att besöka Old Trafford. United kommer till spel utan en hel del försvare men det ska väll gå vägen endån eller?

På tisdag kväll tar United emot Sheffield United hemma på Old Trafford. United som kommer med 11-2 i målskillnad efter två matcher är i strålande form och möter ett Sheffield United som är på uppgång. Sheffield vann i helgen hemma mot West Ham med 3-0 och är för första gången på säsongen ovanför strecket. Hemmalaget ligger förtillfället tre poäng före Chelsea sedan man förlorat sin senaste ligamatch med 2-1 borta mot Portsmouth. United kommer till spel utan Silvestre, Neville samt Vidic dock är både O’Shea och Ferdinand tveksamma till spel och lär nog inte starta matchen. I senaste FA-cup mötet mot Watford var Rooney i strålande form så även Smith, räkna med att dessa båda två startar imorgon. Rooney har även gått ut i press och vädjat till Sir Alex att han inte vill vila utan vill spela varje match som går vilket är en härlig inställning. Fletcher spelade senast högerback när Ferdinand fick utgå på grund av skada, förmodligen lär skotten börja där igen imorgon om inte Ferguson vill låta den blott 18 årige Cathcart göra debut i A-laget. Annars lär Heinze och Brown ta mittlåset och Evra spelar ute till vänster, mittfältet ser ut som det har gjort dom senaste matcherna med Ronaldo och Giggs på kanterna och Scholes brevid Carrick i mitten.

United:

Van der Sar, Kuszczak, O’Shea, Fletcher, Cathcart, Ferdinand, Brown Heinze, Evra, Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs, Richardson, Rooney, Smith, Solskjaer, Dong

Troligt lag:

Van der Sar
Fletcher Heinze Brown Evra
Ronaldo Carrick Scholes Giggs
Rooney Smith

Bänk: Kuszczak, Richardsson, Solskjaer, Cathcart, Dong

Sheffield United:

Kenny, Bromby, Davis, Morgan, Jagielka, Shelton, Stead, Hulse, Webber, A Quinn, Kozluk, Kilgallon, Montgomery, Tonge, Gillespie, Armstrong, Leigertwood, Lucketti, Fathi, Geary, Nade, S Quinn, Kazim-Richards, Bennett

Troligt lag:

Kenny

Bromby, Lucketti, Jagielka, Armstrong

Gillespie, Montgomery, Leigertwood, Stephen Quinn
Kazim-Richards, Webber

I Sheffield så är lagets bästa anfallare Jonathan Stead tveksam till spel, förmodligen ersätter den gamla United spelaren Danny Webber Stead i anfallet. Utöver den tveksamma Stead så är det enbart Rob Hulse som är borta för Sheffield United som ständigt spelar i start elvan.

Matchens domare är Rob Styles och matchen visas på Canal Plus 1 med start 21.00


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]